Tervetuloa!

Paulaharjun koulu on noin 260 oppilaan koulu Kurikan kaupungissa. Näillä verkkosivuilla voit tutustua kouluumme, sen arkeen ja juhlaan. Etusivulle lisäämme ajankohtaisasioita.

Kaikkein tärkein ajankohtaisasioiden tiedotuskanava on Wilma-reissuvihko, johon pääset kirjautumaan alla näkyvästä linkistä.

kids-in-motion logo 4c

Eu-logo

Koulun yu-kisat to 30.8.

Koulun yleisurheilukisat (2.-6.lk ja pienluokat) ovat torstaina 30.8. alkaen klo 11.15.

Ruokailemme koululla, jonka jälkeen siirrymme polkupyörillä tai kävellen yleisurheilukentälle. Ne, jotka eivät osallistu kilpailuihin seuraavat kilpailuja katsomosta tai osallistuvat toimitsijatehtäviin.
Koulupäivä päättyy, kun kaikki palkinnot on jaettu eli noin klo 14.30. Ykkösluokkalaisilla päivä on lukujärjestyksen mukainen.

Tarvitsisimme myös toimitsijoita kisoihin teistä vanhemmista. Jos sinulla on mahdollisuus tulla avuksi toimitsijana kisoihin, ota yhteyttä Pasi Nurmelaan wilman kautta.