Tervetuloa!

Paulaharjun koulu on noin 260 oppilaan koulu Kurikan kaupungissa. Näillä verkkosivuilla voit tutustua kouluumme, sen arkeen ja juhlaan. Etusivulle lisäämme ajankohtaisasioita.

Kaikkein tärkein ajankohtaisasioiden tiedotuskanava on Wilma-reissuvihko, johon pääset kirjautumaan alla näkyvästä linkistä.

kids-in-motion logo 4c

Eu-logo

6A-luokalle Kurikan Hese-kisan voitto

Kurikan 5.-6.luokille keskiviikkona 19.9. järjestetyn luokkien välisen yleisurheilukilpailun Hese-kisan voiton vei Paulaharjun 6A-luokan joukkue. Hese-kisassa luokan joukkueen muodostavat 6 tyttöä ja 6 poikaa. Joukkuekilpailun lajeina ovat sukkulaviesti, pituushyppy ja keihäänheitto. Kisan kolme parasta joukkuetta edustavat Kurikkaa keväällä Seinäjoella kilpailtavassa piirifinaalissa. Paulaharjun 6A-luokan lisäksi jatkoon selvisivät Miedon koulun 6.luokka sekä Kankaan koulun 6.luokka. Kisan tulokset löytyvät liitteestä.Hese-kisan voittajat

6A-luokan joukkueessa kisasivat Tilda Kurjenluoma (alhaalla vasemmalla), Nelli Hellanmaa, Sara Lyytinen, Veera Niemi, Milja Hautamäki, Annika Tarkanmäki, Sampo Loukasmäki (ylhäällä oikealla), Konsta Paasikas, Juha Isoniemi, Aaron Keväänranta, Lauri Syrjälä ja Veli-Matti Mäkelä.

Attachments:
Download this file (Hese-kisa tulokset.pdf)Hese-kisa tulokset.pdf399 kB