Paulaharjun koulu

Oppilaita ja henkilökuntaa seurakunnan aamunavauksessa salissaPaulaharjun koulu on noin 260 kurikkalaisen lapsen ja nuoren koulu. He opiskevat lukuvuonna 2018-2019 yhteensä 23 opettajan johdolla. Koulunkäyntiavustajia oppilaiden ja opettajien työtä tukemassa on kuluvana lukuvuotena 22. Lisäksi useita muita ihmisiä työskentelee talossamme päivittäin yhteisen hyvinvointimme puolesta.

Koulun toiminta-ajatuksena on kasvattaa hyvät perustiedot ja -taidot omaavia nuoria, jotka ovat oikeudenmukaisia, osaavat hyödyntää nykypäivän teknologiaa ja  harrastavat monipuolisesti liikuntaa.

Koulu sijaitsee noin yhden kilometrin etäisyydellä Kurikan kaupungin keskusta Jurvan suuntaan, Paulaharjuntien lähellä.

Ps. Myös Oulussa on Paulaharjun koulu - sen verkkosivut löydät osoitteesta www.ouka.fi/oulu/paulaharjun-koulu