6 välttämätöntä pakattavaa esikoululaisen laukkuun

lähettäminen esikouluun käy läpi jokaisen vanhemman. Se voi kuitenkin silti olla hermoja raastavaa, ja niin monet asiat on muistettava ennen lähettämistä, kuten esimerkiksi pukeutumisen valmistaminen, ruoan pakkaaminen ja kouluvalmistelut.

Näiden lisäksi lapsen laukun valmistelu on toinen tehtävä, joka sinun on käsiteltävä. Haluat sovittaa kaiken tarvitsemasi ilman, että se on liian raskasta lapsellesi kantaa. Paulaharjun koulu on onneksi tehnyt luettelon esikoululaisen laukkuun pakattavista tavaroista:

1. Ylimääräiset vaatteet

Kaikki tietävät, kuinka sotkuisia ja kömpelöitä lapset voivat olla, ja syyt, miksi he tulevat kotiin sotkuksi, ovat loputtomat. He olisivat voineet leikkiä ulkona likaa tai maalata taidetunnin aikana. Olipa syy mikä tahansa, ehkä on parasta pakata heille ylimääräinen paita ja alaosat. Muista myös valmistautua säähän ja pakata sadetakki jätettäväksi autoon tai lapsesi kouluun. On parempi olla valmis kuin jättää heidät likaisiksi, kunnes he ovat lopettaneet koulunsa.

1. Pakkaa lounas ja välipalat

Useimmilla esikouluilla on ruokapolitiikka ja he pyytävät vanhempia tarjoamaan lounaan ja välipaloja lapsilleen. Näiden sääntöjen noudattamiseksi hanki luettelo siitä, mitä elintarvikkeita on turvallista tuoda. Jos koulussa ei ole ruokapolitiikkaa, ole vain varovainen ja pakkaa turvallisia ja terveellisiä välipaloja. Ja muista tehdä siitä pähkinätön ja ei-mausteinen!

1. Roiskeenkestävä vesipullo

On tärkeää pitää lapsesi nesteytettynä, varsinkin kun he leikkivät tai harjoittavat toimintaa. Ja kun olet siinä, vaihda lapsen juomalasi roiskevesipullolle, jotta vältyt onnettomuuksilta, kuten lapsesi pussin ei-toivotulta vuodolta.

1. Valmiita ylimääräisiä alusvaatteita, vaippoja ja pyyhkeitä

Useimmat esikoululaiset käyttävät edelleen vaippoja tai opiskelevat pottaharjoittelua, joten on aina hyvä valmistautua etukäteen ja pakata pari ylimääräistä vaippaa, alusvaatetta ja pohjaa. Jos lapsesi käyttää edelleen vaippoja, pakkaa noin kuusi tai kahdeksan vaippaa päivässä ja tuo mukanaan märkäpyyhkeet puhdistusta varten.Jos lapsesi harjoittelee pottaharjoittelua, on parasta olla valmis onnettomuuksiin, joten pakkaa noin yksi tai kaksi vaippaa pitää laukkuissaan tai jättää heidät kouluun.

1. Päiväuniin liittyvät tarpeet

Päiväunet esikoulussa tapahtuvat yleensä nukkumatolla tai ohuilla tyynyillä. Mutta on kouluja, jotka antavat sinun huolehtia lapsistasi nukkuvista tarpeista. Joten ennen kaikkea muista kysyä koululta heidän nukkumisaikamenettelystään, ja jos sinun on annettava, tässä on joitain asioita, joita voit tuoda:

• Huopa
  • matto tai pinnasänky
  • Tyyny
  • Tutti, jos lapsesi tarvitsee sitä vielä nukkumaan
  1. välttämätön lääkitys

Ilmoita kouluun etukäteen, jos lapsellasi on allergioita, kroonisia sairauksia tai nykyisiä lääkkeitä, jotta opettaja voi varmistaa, että lapsesi ottaa sen ajoissa. Jos lapsellasi on astma, muista pakata inhalaattori.