6A-luokalle menestystä piirin Hese-kisassa

Paulaharjun koulun 6A-luokka sijoittui hienosti jaetulle toiselle sijalle Seinäjoella käydyssä Etelä-Pohjanmaan koulujen Hese-kisassa. Koulut ottivat mittaa toisistaan 12-henkisin joukkuein. Joukkueeseen kuului kuusi tyttöä ja kuusi poikaa samasta luokasta. Kilpailulajeina olivat sukkulaviesti, pituushyppy ja keihäänheitto.

6A-luokka kunnostautui etenkin keihäänheitossa, jonka se voitti. Sukkulaviestissä joukkue sijoittui kuudenneksi ja pituushypyssä viidenneksi. Joukkueita oli kisassa mukana yhteensä 18.

Vasemmalta alhaalta lukien kuvassa 6A-luokan Hesejoukkue: Veera Niemi, Tilda Kurjenluoma, Nelli Hellanmaa, Sara Lyytinen ja Veli-Matti Mäkelä. Vasemmalla ylhäällä Juha Isoniemi (ei näy kunnolla kuvassa), Konsta Paasikas, Annika Tarkanmäki, Milja Hautamäki, Lauri Syrjälä, Aaron Keväänranta ja Sampo Loukasmäki.