koululiikunnassa ja sen eduista lapsille

PaulaharjuKouluurheilu ja sen hyödyt lapsille

Lasten tulisi olla vähintään 60 minuutin ajan liikuntaa päivittäin pysyäkseen terveinä. Nämä aktiviteetit voivat olla liikuntaa, pelejä tai urheilua.

Fyysinen aktiivisuus on pakollista lapsille, ja heidän harrastaminen urheilussa on hieno tapa upottaa kunto heidän järjestelmäänsä. Lasten ei tarvitse menestyä urheilussa, mutta pelaaminen voi vaikuttaa heidän persoonallisuuteensa ja elämänkatsomukseensa.

Alla on paras koululaji lapsille ja niiden pelaamisen edut:

5 parasta koululajia lapsille

1. Jalkapallon

jalkapalloa pidetään yhtenä lasten suosituimmista ja parhaimmista urheilulajeista. Peli kannustaa ryhmätyöhön, kurinalaisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen. Se edistää myös joustavuutta, painonhallintaa, sydänkestävyyttä ja lihasvoimaa. Pallon käyttäminen parantaa jalan ketteryyttä ja tasapainoa.

1. Uinti

Tämä on hieno urheilu lapsille, jotka pelkäävät korkeutta ja vettä. Uinti parantaa keuhkojen voimaa urheilun hoitamiseen tarvittavan hengityksen hallinnan ansiosta. Se parantaa myös lihasvoimaa oppimalla erilaisia ​​aivohalvaustyylejä.

1. Koripallo

Tämä peli ja urheilu ovat loistava tapa saada ujo lapset pelaamaan joukkueen kanssa. Täällä lapset oppivat hallitsemaan kehoaan hyökkäyksen ja puolustuksen avulla. Nopeat pallon ohitukset parantavat ajattelua ja refleksejä, pallojen juoksu rohkaisee silmän ja jalan koordinaatiota, kun pallon kanssa juokseminen kehittää ketteryyttä ja lihasvoimaa.

1. Juoksu

Juoksu on yksi parhaista lasten fyysisten harjoitusten muodoista. Se tuo keskittymistä, kestävyyttä, keskittymistä ja sydän kuntoa. Se myös rakentaa immuniteettia ja kehittää keuhkojen voimaa, mikä vähentää influenssan ja vilustumisen riskiä.

1. Tennis

Tennis vaatii lapsilta kilpailukykyä ja nopeaa ajattelua. Se kannustaa heitä strategisoimaan liikkeitä ja oppimaan tekniikoita. Tämä urheilu kehittää käsivarren lihasvoimaa ja parantaa sydänkuntoa.

Miksi lasten pitäisi harrastaa urheilua?

• Kunto

Urheileminen varmistaa, että lapset pysyvät kunnossa ja terveinä. Se rakentaa immuniteettia ja vähentää sairauksien riskiä. On myös todistettu, että lapset, jotka harrastavat urheilua varhaisessa iässä, pysyvät todennäköisemmin fyysisesti aktiivisina aikuisena.

• Sosiaalinen kehitys

Urheiluun osallistuminen saa heidät olemaan vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Urheileminen opettaa heille ryhmätyön, johtajuuden ja viestinnän merkityksen.

• Luottamus

Vanhempien ja valmentajien kiitossana on loistava tapa lapsille laittaa parhaansa eteenpäin. Urheilu voi parantaa lasten moraalia ja saada heidät parantamaan suorituskykyään ja taitojaan.

Urheilukannustaminen Paulaharjun koulussa

Lasten urheilutoiminta voi auttaa heitä kehittämään elintärkeitä taitoja, jotka tukevat heitä elämässä. Täällä Paulaharjun koulussa tavoitteemme ei ole vain opettaa lapsille vankkoja taitoja ja tietoa nykyaikaisesta tekniikasta, vaan myös kannustaa heitä osallistumaan erilaisiin urheilulajeihin.

Voit lukea urheiluuutisiamme siirtymällä verkkosivustomme ylimmälle sivulle. Lähetä meille sähköpostia tiedusteluihin ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.