Paulaharjun koulu: Parhaat aktiviteetit ajattelun aktivoimiseen

tulee lapsellesi pidätkö siitä tai ei. Ei kuitenkaan haittaa stimuloida sitä ja sekoittaa sitä oikeaan suuntaan. Voit tehdä muutaman toiminnan lapsesi kanssa kannustaaksesi häntä olemaan luovaa ja ajamalla mielensä kriittiseen ajatteluun. Ei vain sitä, mutta heillä on myös hauskaa! 

Ota oppiminen käyttöön positiivisilla vahvistuksilla ja käytä näitä toimintoja rohkaistaksesi lapsesi kehitystä ja oppimista. Tarkista alla oleva luettelo hauskoista ja aivoja stimuloivista aktiviteeteista:

Rakennuspalikat 

Rakennuspalikat ovat täydellisiä yli 2-vuotiaille lapsille. Se on perus- ja hauska aktiviteetti, joka haastaa lapsesi aivot tulemaan luovemmiksi tai noudattamaan malleja. Lisäksi se antaa heille mahdollisuuden luoda jotain uutta, mikä on hyödyllistä heidän mielelleen. Ikään kuin se ei riitä, se on myös kiinnostava ja voi pitää lapsesi viihdyttävänä tuntikausia! 

Vakoilen pelejä 

Klassinen peli, vakoojia, on hieno aivojen terävöittäminen, aivan kuten sieppaajaiset. Sen avulla lapsesi voi seurata ohjeita ja lisätä huomiota ympärillään oleviin asioihin. 

Lisäksi se kehittää kieltä antamalla heille mahdollisuuden kokeilla annettuja ohjeita ja lisätä heidän paikkatietoisuuttaan antamalla heidän etsiä vakoojasi kohdetta. Voit tehdä siitä vieläkin haastavamman yrittämällä haastaa lapsesi etsimään kohdetta siistissä ympäristössä. Tämä auttaa parantamaan heidän kognitiivista järjestelmäänsä haastamalla heidät ajattelemaan ja menemään sotkujen ohi. 

Palapelit 

Palapelit ovat hauskoja, stimuloivia ja kerättäviä. Se on täydellinen tapa kehittää lapsesi tilakäsitystä, ongelmanratkaisua, hienomotoriikkaa, kognitiivisia taitoja ja koordinaatiota. On paljon pulmia, joita voit yrittää stimuloida lapsesi aivoja. Lasten suosituin tyyppi on tangramit ja lautapelit. Sinun tarvitsee vain täyttää muodot oikeisiin paikkoihin palapelin viimeistelemiseksi. 

Estekurssit

Estekurssit eivät ole vain hauskoja, jännittäviä ja kiinnostavia sekä mielelle että keholle, ne ovat myös erinomainen tapa stimuloida lapsen aivoja käsittelemään erilaisia ​​tosielämän tilanteita ja pääsemään tilanteisiin ja heidän kykyihinsä. Voit luoda esteradan käyttämällä talosi yleisiä esineitä, kuten sohvaa, tyynyjä, pöytiä, säilytyslaatikoita ja muita materiaaleja. 

Lelujen pinoaminen Lelujen

pinoaminen saattaa tuntua yksinkertaiselta eikä järkevältä teolta, mutta se on todella hyödyllistä sekä moottori- että kognitiivisten taitojen terävöittämisessä. Lelujen ja lohkojen pinoamisen yksinkertainen toiminta antaa lapsesi motorisen, alueellisen, visuaalisen havainnon, sekvensoinnin, tasapainon, matematiikan ja koordinaatiotaidon kehittyä varhaisessa vaiheessa. 

Teeskentelevät pelileikkeet

Tämä kiehtova ja hauska toiminta on täydellinen apu lapsellesi kehittämään sosiaalisia ja kognitiivisia taitojaan. Se auttaa heitä ymmärtämään muita ihmisiä paremmin toimimalla ja ajattelemalla kuin he. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa