Paulaharjun koulu: tapoja tukea lapsesi oppimista

Kouluun osallistuminen on tärkeä vaihe jokaiselle lapselle. Siellä he voivat oppia erilaisia ​​aiheita, tavata ikäisiä lapsiaan ja laajentaa näkemyksiään maailmasta. Tässä vaiheessa on tärkeää, että vanhemmat tukevat aina lapsiaan. Tähän ei liity pelkästään taloudellinen näkökulma, vaan myös emotionaalinen ja yleinen kasvu. 

Voit edistää läheistä suhdettasi lastesi kanssa ja todistaa heidän kehitystään ohjaamalla heitä ja tukemalla heitä kaikkia läpi vuoden. Voit tukea lastasi monin tavoin. Tässä on joitain vinkkejä, joita voit noudattaa:  

Ole kärsivällinen heidän kanssaan 

Ensimmäinen ja tärkein asia, joka sinun tulisi muistaa, on olla kärsivällinen lastesi suhteen. Riippumatta siitä, ovatko he vasta aloittamassa koulua tai käyvät jo lukiossa, sinun pitäisi tietää, miten käsitellä heitä ilman irrotusta. Sen sijaan, että kiinnittäisit huomiota lapsesi arvosanoihin tai tuloksiin, keskity sen sijaan yleiseen oppimiseen. Katso, ymmärsivätkö he todella oppituntinsa ja voivatko he selittää ne asianmukaisesti tarvitsematta muistaa niitä sana sanalta. Edistyminen on tärkeintä oppimisessa, joten älä ole heidän kanssaan niin kovaa ja ohjaa heitä kärsivällisesti mahdollisten kysymyksiisi. 

Lue heidän kanssaan 

Lukeminen lastesi kanssa voi auttaa heidän oppimistaan. Voit tehdä tämän monilla eri tavoilla. Voit joko lukea heille kirjan joka ilta tai voit tutkia heidän tehtävänsä yhdessä. Sinun ei välttämättä tarvitse vastata kaikkiin kysymyksiin heille, mutta voit auttaa heitä monimutkaisissa osissa ja antaa heille ehdotuksia niiden ratkaisemiseksi. Jos sinulla on määrätty opiskeluaika ja -paikka lastesi kanssa, ne voivat auttaa heitä näkemään oppimisen arvon ja lisäbonuksena voit viettää aikaa myös heidän kanssaan. 

Käytä aiheita jokapäiväiseen elämään 

Jokainen hetki lastesi kanssa on mahdollisuus oppia. Voit soveltaa erilaisia ​​aiheita, kuten matematiikkaa, lukemista ja luonnontieteitä jokapäiväiseen elämään. Esimerkki olisi opettaa heille kuinka mitata leivonta-aineosia. Osoita heille, että on hauska tapa oppia ja että se ei aina ole verotettavaa. Tällaiset yksinkertaiset hetket voivat kasaantua ja lopulta lisätä niiden kasvua. Lisäksi lapset ymmärtävät käsitteitä enemmän, jos niitä käytetään tosielämässä. 

Vieraile Paulaharjun koulussa 

Paulaharjun koulu on loistava paikka, jossa lapsesi voivat pitää hauskaa ja oppia uusia asioita samanaikaisesti. Heidät haastetaan suurempiin korkeuksiin ja innoitetaan perehtymään moniin eri aloihin. Jos haluat tietää enemmän meistä, voit käydä verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa