Johtokunta

Kouluilla on yhteisiä johtokuntia kasvatus- ja opetustyön kehittämiseksi. Johtokunnat päättävät mm.

• koulun opetussuunnitelman
  • koulun lukuvuosittain tehtävän työsuunnitelman
  • koulun järjestyssäännöt

Paulaharjun koulun johtokunnassa on

• yksi opettaja johtokunnan alaisesta koulusta
  • yksi muun henkilöstön jäsen johtokunnan alaisesta koulusta
  • kuusi oppilaiden huoltajaa
  • koulun rehtori, joka toimii esittelijänä
  • ulkopuolisina kokouksissa ovat sivistysjohtaja, sivistyslautakunnan edustaja ja puheenjohtaja

Johtokunta kokoontuu muutaman kerran vuodessa.

Johtokunnan  jäsenet valitaan neljän vuoden välein. Paulaharjun koulun johtokuntaan kuuluvat:

Jäsen

Järvinen Mari, puheenjohtaja

Latvala Hanna, varapuheenjohtaja

Tuomikoski Hanna Kaisa

Honkala Jussi

Blommendahl Markus

Terho Erno, sivistyslautakunnan edustaja

Hakala Janne, rehtori/esittelijä

Koulujen johtaminen ja tehtävät

Vuonna 1962 rakennettu koulumme on yksi johtavista Kurikan kaupungin peruskouluista. Hyvin koulutettujen lisensoitujen opettajien, koulun ylläpitäjien ja henkilökunnan sekä jäsenten kanssa ei ole koskaan ollut vaikeaa juurruttaa koulun hyviä arvoja korkean teknologian akateemisten laitteiden käytön ja laajan avun avulla.

Ennen kaikkea koulun 58 vuoden olemassaolo on suuresti velkaa koulun hallitukselle. Tapaa tällä sivulla koulun hallituksen jäsenet. He ovat tiimi koulumme tehokkuuden ja tasaisen koulutuksen takana.

Johtaminen

Kurikan kaupungin kouluilla on yhteiset johtokunnat, joiden pääasiallinen tarkoitus on kehittää koulutusta. Hallituksen tehtäviin kuuluu yleensä muun muassa seuraavat:

• Aseta piirin akateemiset normit, kuten visio sekä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet.
    • Koulujen opetussuunnitelma
    • Koulujen vuotuinen työsuunnitelma
    • Koulujen yleiset ja yleiset säännöt
  • Hyväksytään paikallisen ja kansallisen hallituksen asettamat politiikat, jotka puolestaan ​​antavat heille direktiivin prioriteettien asettamisessa piirin tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Luodaan tehokas ja tehokas yleinen rakenne piirin kouluille.
  • Valvo ja optimoi vuosibudjetti optimaaliselle laatutasolleen.
  • Varmista ennen kaikkea vastuu piirin koko laajuuden hallinnassa.

Kurikan kouluhallintokomitean (KSBC) jäsenenä tässä ovat seuraavatkoulujohdon jäsenet Paulaharjun.

• 1 opettaja
  • 1 toimihenkilö
  • 6 huoltajiensa tai vanhemmat
  • Rehtori: Meidän rehtori on esittelijä, sekä edustaa koulun ja kuultavana KSBC
  • koulutusjohtaja
  • Kukin valtuutettu päässä Opetushallituksen
  • puheenjohtaja

Johtaja, valtuutettu ja puheenjohtaja osallistua vain ulkopuolisissa kokouksissa . Koska hallitus kokoontuu vain muutaman kerran vuodessa, jäsenet valitaan 4 vuoden välein. Tässä ovat seuraavat hallituksen muodostavat nimet:

• Järvinen Mari, puheenjohtaja
  • Latvala Hanna, varapuheenjohtaja
  • Hakala Janne, rehtori
  • Terho Erno, opetushallituksen valtuutettu
  • Hanna Kaisa, jäsen
  • Honkala Jussi, jäsen
  • Blommen Markus, jäsen

Hallituksen jäsen

Jos löydät Haluatko liittyä koulumme hallitukseen, voit soittaa meille tai lähettää viestin yhteystietomme kautta Ota yhteyttä -sivullamme. Odotamme, että autat koulumme sekä kaupunkimme apurahaa.

Oletko valmis ilmoittaamaan lapsesi kouluusi? Aktivoi pienokaisesi mahtavaan koulun jälkeiseen toimintaan liittymällä koulukerhoihin! Klubiin liittyminen on erittäin tärkeää lapsen kasvun ja kehityksen kannalta, koska se sekä hioa heidän erityisiä taitojaan että sosiaalisia taitojaan. He voivat päästä ulos mukavuusalueestaan ​​ja saada vilauksen yhdistyneen kaupungin kauneudesta. Tarkista tämä sivu, Täydellinen luettelo koulumme klubeista nähdäksesi, mikä klubi on lapsesi suosima.