Kerhot

Täydellinen luettelo klubeista Paulaharjun koulussa

Oletko opiskelija, joka etsii klubia liittymään, tai vanhempi, joka etsii klubeja lapsellesi Paulaharjun koulussa? Tämä luettelo on kattava opas, jota etsit.  

Klubiin liittyminen on tärkeää lasten kasvun ja kehityksen kannalta. He hioavat paitsi lasten erityisiä taitoja, klubit auttavat myös lapsia kehittämään hänen sosiaalisia taitojaan, koska klubit ovat täynnä erilaisia ​​ihmisiä. 

Opintojakson ulkopuoliset aktiviteetit antavat lapsille mahdollisuuden harjoittaa kiinnostuksensa ja osallistua erilaisiin toimintoihin, joita klubilla voi olla. He voivat myös ystävystyä eri ihmisten kanssa. Klubit saavat lapsesi poistumaan mukavuusalueeltasi ja nauttimaan elämästään. 

Arvostamme täällä Paulaharjun koulussa klubeja, jotka opiskelijat perustivat, kun he pyrkivät rakentamaan loistavan suhteen. Luettelimme erilaisia ​​koulukerhoja ja mitä he tekevät. 

Paulaharjun koulukerhot on jaettu kolmeen luokkaan. Aihealueet, harrastusklubit ja urheiluseurat

Aihepiiriklubit

Aihealueet keskittyvät ja keskustelevat tietystä akateemisesta aiheesta. He kilpailevat yleensä akateemisissa kilpailuissa koulun ulkopuolella. 

Historiallinen klubi

Historiallinen klubi on paikka, jossa opit lisää historiasta luokkahuoneesi ulkopuolella. Historiasta kiinnostuneet lapset voivat liittyä tähän klubiin. Historiallinen klubi käy joka vuosi museossa oppiakseen lisää maailman historiasta.

Valokuvausklubi

Kiinnostaako valokuvaus, tämä klubi on sinua varten. He opettavat oppilaille kameran käyttöä ja kuvien ottamista. He järjestävät yleensä tapahtuman, jossa esitellään opiskelijoiden ottamia valokuvia. 

Taideklubi

Tämä klubi on paikka, jossa voit hioa taitojasi erilaisissa taidemuodoissa. Se voi olla maalaus, kuvanveisto tai mikä tahansa taide. He järjestävät vuosittaisen tapahtuman, joka esittelee opiskelijoiden taideteoksia, ja heillä on näyttely aina, kun koulu juhlii perustamispäivää. 

Draamaklubi

Draamaklubi on paikka aloitteleville näyttelijöille harjoittelemaan taitojaan. He voivat oppia erilaisia ​​näyttelytaitoja. Klubi järjestää yleensä leikkiä osoittaakseen taitojaan ja uusia jäseniään. Kaikki ovat tervetulleita liittymään tähän klubiin; koe ei ole mukana. 

Tiedeklubi

Jos tiede kiinnostaa lapsiasi, tämä voi olla klubi lapsillesi. Klubi tutkii tiedettä ja tekee monia tieteeseen liittyviä kokeita. He kilpailevat erilaisissa tiedekilpailuissa. 

Matematiikkaklubi

Monet opiskelijat vihaavat matematiikkaa, koska se on vaikeaa, mutta jotkut opiskelijat ovat kiinnostuneita matematiikasta ja laskemisesta. Matematiikkaklubi on täydellinen opiskelijalle, joka haluaa olla luokkaa edeltävä matematiikassa. Klubi kilpailee myös erilaisissa ottelukilpailuissa. 

Harrastusklubit Klubien

ainoa painopiste on niiden erityiset harrastukset tai kiinnostuksen kohteet. Opiskelijat rakentavat harrasteklubeja, koska heillä on yhteiset edut. 

Videopeliklubi

Videopelit ovat suosittuja nykyään, ja monet lapset pelaavat niitä. Heidän erilaiset taidetyylinsä ja tarinansa houkuttelevat erilaisia ​​ihmisiä. Jos lapsesi on yksi ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita videopeleistä, tämä klubi on tarkoitettu heille. He pelaavat videopelejä huvin vuoksi ja rakentavat sosiaalisia taitojaan.

Ulkoseura

Jos lapsesi on seikkailunhaluinen, se saattaa olla heille. Tässä klubissa he oppivat ulkoilun perusteet, kuten vaellus, hiihto, melonta ja monet muut ulkoilma-aktiviteetit. Joskus he suunnittelevat matkan jonnekin käyttääkseen klubin sisällä oppimaansa.  

Kirjakerho

Jos lapsesi haluaa lukea, hänen tulee liittyä kirjakerhoon. Kirjaklubilla on suuri maine kirjaston ylläpidossa. He keskustelevat kerran viikossa tietystä kirjasta, jonka he valitsivat tälle viikolle. Klubi isännöi myös varainhankintaa kerätäksesi lisää kirjoja koulun kirjastolle ja klubille.

Ruokaklubi

Tämä kerho koostuu erilaisista ihmisistä koulusta, joka rakastaa kokata ja syödä erilaisia ​​ruokia. Tässä klubissa he tutkivat erilaisia ​​ruokia ja luovat ne koulumme kotitaloushuoneeseen. Opiskelijoiden mukana on opettaja varmistaakseen heidän turvallisuutensa ruoanlaiton aikana. He yleensä myyvät luomuksensa muille opiskelijoille keräämään klubivaroja. 

Luova kirjoitusklubi

Lapsesi kirjoitustaito paranee, jos hän liittyy tähän klubiin. Se auttaa heitä myös oppimaan ottamaan palautetta muilta ihmisiltä. Klubi luo novelleja, runoja, esseitä ja monia muita. Heillä on kuukausittain runolaulu opiskelijoille

Taikaklubi

Jos lapsesi on kiinnostunut taikuriksi, tämä saattaa olla oikea klubi taitojensa parantamiseksi. Tässä klubissa opiskelijat tutkivat ja harjoittavat taikuutta koulun jälkeen päivittäin. Klubi suorittaa taikuutemppunsa vanhempiensa ja luokkatovereidensa edessä tapahtumassa, joka järjestetään yleensä kerran kuukaudessa. 

Opiskelijahallitus

Opiskelijahallitus auttaa lapsiasi tuomaan esiin sisäisen johtajansa. He auttavat opettajia ja järjestelmänvalvojia järjestämään tapahtumia, kuten säätiön päivä, intramuraalit ja paljon muuta. Osallistuminen opiskelijahallitukseen ei ole helppoa, koska opiskelijat valitsevat itse opiskelijahallituksen pääjäsenet. Osallistuminen opiskelijahallituksen alaisuuteen kuuluvaan komiteaan on helpompaa kuin olla yksi johtoryhmän jäsenistä.                                                                                                                                 

Urheiluseurat

Tämäntyyppiset seurat harjoittavat ja harjoittavat urheilua koulun jälkeen. He pelaavat yleensä liigoissa ja piirin eri kouluissa ja ansaitsevat mitaleja ja palkintoja. 

Yleisurheiluseura  

Tässä seurassa on yleisurheilua, juoksua ja monia muita urheilukilpailuja. Tässä klubissa opiskelijat oppivat yleisurheilun perusteet. He eivät keskity yhteen urheilukilpailuun, jota he harjoittavat yleensä eri urheilukilpailuissa auttaakseen opiskelijoita hioa taitojaan. 

Koripalloseura 

Jos lapsesi rakastaa koripalloa, tämä voi olla klubi hänelle. Koripallon perustaidot opetetaan tässä klubissa. Tämä klubi auttaa edistämään ryhmätyötä ja nopean ajattelun taitoja. Kerho on erotettu tyttöjen koripalloseuraksi ja poikien koripalloseuraksi. 

Shakkikerho

Jos lapsesi on kiinnostunut kriittisestä ajattelusta ja strategiasta, shakkiklubi voi olla hänelle oikea kerho. Heille opetetaan shakin perusteet. He kilpailevat eri kilpailuissa koulun ulkopuolella. 

Jalkapalloseura 

Yhtenä suosituimmista urheilulajeista Euroopassa meillä on oma jalkapalloseura. Tässä klubissa opettajamme tai valmentajamme opettavat opiskelijoille perusperiaatteet jalkapallon pelaamisesta. Jalkapallojoukkue on jaettu tyttöjen ja poikien jalkapalloseuraan.

Pöytätenniklubi 

Lapsesi oppii pitämään meloa oikein ja lyömään palloa oikein. Liittyessään tähän klubiin heille opetetaan pöytätenniksen perusteet. Pöytätenniklubi ei ole erotettu toisin kuin koripalloseura. Pöytätennisklubin jäsenet pelaavat toisiaan vastaan ​​säännöllisesti.  

Tenniskerho

Tennis on helppo peli, jos sinulla on oikeat perusteet. Jos lapsesi on kiinnostunut tennistä, miksi et anna hänen liittyä tähän klubiin? Tenniksen perustiedot opetetaan tässä klubissa, jos olet aloittelija. Tämä klubi edistää yksilöllisyyttä ja ryhmätyötä, koska jäsenet pelaavat yleensä yksin- ja sekaparissa. Kuten pöytätenniklubi, tämä klubi ei ole erillään. 

Lentopalloseura

Lentopallo opettaa lapsia olemaan ystävällisiä ja kommunikoimaan keskenään. Klubin jäsenille opetetaan lentopallon perusteet, ja he pelaavat toisiaan ja muiden koulujen joukkueita vastaan. Poikien ja tyttöjen lentopalloseura on erillinen, mutta he pelaavat näyttelypelejä toisiaan vastaan. 

Klubin valitseminen voi olla vaikeaa, mutta klubissa oleminen on paljon vaikeampi kuin klubin valitseminen. Lastesi on pysyttävä päätöksessään, koska se voi auttaa kehittämään hänen taitojaan. Se vaatii omaa aikaa ja vaivaa. 

Jos lapsesi ovat jo päättäneet klubin valitsemisen ja haluavat olla johtaja, heidän tulisi muistaa, että koulukerhon johtaminen ei ole helppoa. Johtajaksi tuleminen vaatii taitoja ja rohkeutta. Luettelimme joitain vinkkejä lapsillesi, jotta hänestä tulisi suuri klubijohtaja. 

Osoita johtamistaitoja

Voit ansaita klubitovereidesi luottamuksen osoittamalla heille, että pystyt olemaan johtaja näyttämällä heille taitosi, jotka voivat auttaa klubia menestymään. Kuten vapaaehtoistyö työhön, jota kukaan ei halua. Ole varovainen, joskus liikaa uhkailua voi johtaa negatiivisiin reaktioihin klubitovereidesi kanssa. 

Viestintä on avain

Oikea kommunikointi klubin jäsenten kanssa edellyttää suurta klubijohtajaa. Puhuminen heidän kanssaan ja heidän tuntemisensa on yksi tärkeimmistä osista olla johtaja. Et voi olla suuri johtaja, jos et ole kunnossa kommunikoida klubisi jäsenten kanssa. Viestinnän puute voi johtaa ongelmiin klubissa ja estää sinua pitämästä hauskaa.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa