Koulun arki

Paulaharjun koulu

Paulaharjun koulu on noin 260 kurikkalaisen lapsen ja nuoren koulu. He opiskevat lukuvuonna 2018-2019 yhteensä 23 opettajan johdolla. Koulunkäyntiavustajia oppilaiden ja opettajien työtä tukemassa on kuluvana lukuvuotena 22. Lisäksi useita muita ihmisiä työskentelee talossamme päivittäin yhteisen hyvinvointimme puolesta.

Koulun toiminta-ajatuksena on kasvattaa hyvät perustiedot ja -taidot omaavia nuoria, jotka ovat oikeudenmukaisia, osaavat hyödyntää nykypäivän teknologiaa ja  harrastavat monipuolisesti liikuntaa.

Koulu sijaitsee noin yhden kilometrin etäisyydellä Kurikan kaupungin keskusta Jurvan suuntaan, Paulaharjuntien lähellä.


Ps. Myös Oulussa on Paulaharjun koulu – sen verkkosivut löydät osoitteesta www.ouka.fi/oulu/paulaharjun-koulu

Tietoja Paulaharjun koulusta

Paulaharjun koulu on yksi Kurikan parhaista kouluista. Katso tämä noin-sivu saadaksesi lisätietoja upeasta koulustamme.  

Paulaharjun koulu rakennettiin vuonna 1962 Kurikan keskustassa lähellä Paulaharjuntia. Se on nimetty kirjailijan ja opettajan Samuli Paulaharjun mukaan. Paulaharjun koulu tarjoaa peruskoulutusta 1. – 6. Luokan oppilaille 

. Peruskoulua pidettiin yhtenä suurimmista kouluista joskus noin 1970-luvulla, koska koulun väkiluku kasvoi tuhanteen. Nykyään koulussa on 350 opiskelijaa. 

Lukuvuonna 2007-2008 koulu kävi läpi suuren muutoksen, kun se kunnostettiin. Nyt opettajamme, henkilökuntamme, järjestelmänvalvojat ja opiskelijat työskentelevät modernissa, uusimmalla tekniikalla varustetussa laitoksessa.  

Koulu auttaa kasvattamaan ja opettamaan lapsille hyvät perustiedot ja taidot. Opetamme myös opiskelijoille hyviä arvoja ja harrastamaan seurustelua kuten urheilua ja nykypäivän modernin tekniikan hyödyntämistä. 

Paulaharjun koulun kasvu suureksi kouluksi, jolla on hyvät arvot ja hyvät oppilaat, ei olisi ollut mahdollista ilman vanhempien, opettajien ja yhteisön jäsenten tukea. 

Yleinen tuki

Paulaharjun koulussa on laaja valikoima tukimuotoja opiskelijan erilaisiin tarpeisiin. Kun opettaja huomasi lapsissasi jotain muuttuneen tai joku ilmoitti koulun henkilökunnalle. Tuki on aina lapsesi saatavilla. Olipa kyse oppimis-, ystävyys- tai kotitalousasioista.  

Opiskelijat voivat pyytää erityistä korjaavaa koulutusta, jos opiskelijalla on vaikeuksia saada kiinni tai hän tuntee itsensä jääneen luennoille. Eri tilanteesta riippuvaisia ​​ongelmia voivat auttaa sairaanhoitaja, koulun kuraattori ja koulupsykologi. Opiskelijat, vanhemmat tai opettaja voivat ottaa yhteyttä edellä mainittuun henkilöstöön. 

Koulun oppilaiden hyvinvointiryhmä kokoontuu viikoittain. Ryhmään kuuluu sairaanhoitaja, koulun kuraattori, koulupsykologi, erityisopettajat ja rehtori. He kokoontuvat kerran viikossa keskustelemaan eri aiheista, joita opiskelijat ovat kohdanneet tällä viikolla, ja luomaan ratkaisun ongelmiin. He myös luovat ohjelmia, jotka edistävät opiskelijoiden fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia. 

Wilma-matkakirja

Paulaharjun koulu on ylpeä voidessaan tuoda sinulle, Wilma. Tämä on matkaseloste, joka tarjoaa selkeän viestinnän vanhempien ja koulun välillä. E-kirjaset ovat erinomainen lähde vanhemmille kouluasioissa. Tarvitset tietokoneen tai tabletin ja vakaan Internet-yhteyden, jotta voit muodostaa yhteyden Wilmaan. 

Voit vapaasti selata verkkosivustoamme saadaksesi lisätietoja. Monilla aiheilla, kuten koulun säännöillä, kouluklubeilla, opetusohjelmilla ja monilla muilla, keskustellaan muilla sivuilla.

Kiitos, että luet noin sivumme. Jos sinulla on kysyttävää tai kysymyksiä, ota yhteyttä koulumme numeroon (06) 4513 621. 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa